top of page

DANSANT PER A TU, DANSANT L'ENERGIA

Una vez al mes, infórmate para saber del próximo

Les sessions de dansant l'energia, són espais de dansa on a través de moviments naturals del cos femení, de moviments de dansa del ventre i d'improvitzacions en grup aconseguirem entrar en contacte amb el nostre cos, amb les emocions que es desperten al dansar i per tant amb allò que necessitem i que a vegades no ens permetem sentir o expressar. A través dels moviments i de dinàmiques en grup crearem i moure'm energia cap allà on la volem. Deixarem anar tensions. 
Ens relaxarem i sobretot somriurem i gaudirem d'un espai de compartir entre dones que se'ns dubte ens enriqueix a totes.

No es necessari cap coneixement previ de dansa, només ganes de gaudir, de compartir i sobretot ser cada cop més autèntiques i més nosaltres mateixes.
 

Dansant en cercle, creant energia i movent-la en espiral
 

Dansa en cercle, dansa lliure i cants.

 

1.- Presa de consciència. Què vull? Massatge facial. Dansa del ventre en cercle (cercles, infinits i espirals). Respiració abdominal. Ondulacions. Braços. Obro el pit. Que vull? L'úter com a espai de gestació de somnis i desitjos. 
 

2.- Deixant anar. Allò que no em cal que no em serveix per aconseguir el que vull. Dansa expansiva. Dansa alegre. Espai per a compartir.

 

3.- Fent créixer l'energia: Percussió i dansa lliure. Cercles en cercle. Cercle de mans. Connexió amb la terra, cel i univers. Relaxació.

Aportació: Preu: 15€ (2 hores) 

FACILITA ANNA R. 

bottom of page